ua en ru

Вибух у житловому будинку у Львівській області: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Вибух у житловому будинку у Львівській області: поліція відкрила справу за фактом інциденту Фото: вибух (Pixabey)

Попередньо, в результаті необережного поводження вибухнув газовий балон

Поліція відкрила справу за фактом вибуху в житловому будинку в місті Дрогобич Львівської області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області у Facebook.

"За фактом вибуху в одній із квартир у Дрогобичі поліцейські відкрили кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, Дрогобицький відділ поліції сьогодні, 4 жовтня, близько першої години ночі надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вулиці Шевській в Дрогобичі стався вибух.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що в спальній кімнаті в результаті необережного поводження вибухнув газовий балон.

Так, у момент вибуху в квартирі знаходився 39-річний чоловік, який був госпіталізований в реанімаційне відділення з діагнозом "термічні опіки першого, другого та третього ступенів обох кистей, нижніх кінцівок і голови".

Крім того, вибухом було пошкоджено стіну між двома квартирами, після чого в обох спальних кімнатах квартир зайнялися меблі. Пожежу було локалізовано, жителі сусіднього приміщення не постраждали.

Поліцейські встановлюють обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

За фактом вибуху в одній з квартир у Дрогобичі поліцейські відкрили кримінальне провадження (ФОТО) Попередньо встановле...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 4 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Дрогобич Львівської області стався вибух у житловому будинку, є постраждалий.