ua en ru

Вибух будинку в Києві: в поліції і ДСНС розповіли про постраждалих

Вибух будинку в Києві: в поліції і ДСНС розповіли про постраждалих Фото: вибух у житловому будинку в Києві (facebook.com/golsvkiev)

В результаті вибуху в житловому будинку в Києві двоє людей постраждали, двоє - перебувають під завалами

В результаті вибуху в житловому будинку в Києві постраждали дві людини. Про це повідомила начальник відділу комунікації Нацполиции Києва Оксана Блищик Facebook.

"Ситуація в Голосіївський район: попередньо - вибух побутового газу в житловому будинку. Обвалилося перекриття між поверхами, двох людей госпіталізували з тілесними ушкодженнями. На місці працюють всі рятувальні служби, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Рятувальники проводять евакуацію і розбирають завали", - написала Блищик.

Ситуація в Голосіівському районі: попередньо - вибух побутового газу у житловому будинку. Обвалилося перекриття між пове...

Опубліковано Оксаною Блищик 8 липня 2017 р.

Спікер Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомила Світлана Водолага РБК-Україна, що під завалами будинку можуть перебувати дві людини.

"Можливо, під завалами перебувають двоє людей. На місці трагедії працюють поліція і рятувальники ДСНС", - повідомила Водолага.

Нагадаємо, сьогодні у Голосіївському районі Києва, біля готелю "Мир" відбувся вибух у житловому будинку. За попередньою інформацією, причиною став вибух побутового газу.