ua en ru

Вибух банкомату під Харковом: стала відома сума викрадених коштів

Вибух банкомату під Харковом: стала відома сума викрадених коштів Фото: ПриватБанк (РБК-Україна)

У "ПриватБанку" обіцяють нагороду в 50 тис. гривень за будь-яку інформацію про зловмисників

В результаті вибуху банкомату під Харковом з сейфової частини були викрадені касети з грошима в сумі близько 200 гривень. Про це повідомляє прес-служба "ПриватБанка".

Як повідомляється, сьогодні вночі зловмисники проникли в будівлю зооветеринарної академії в селищі Мала Данилівка, зв'язали жінку-сторожа, після чого підірвали банкомат "ПриватБанку".

"Вибухом було зруйновано сейфову частину банкомату, касети з грошима (близько 200 тис. грн) викрадено", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, "ПриватБанк" виплатить 50 000 гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити і затримати підривників банкомату.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Харковом у селищі Мала Данилівка сьогодні вночі зловмисники підірвали банкомат та викрали касети з грошима. Зловмисники пошкодили банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.