ua en ru

Під Харковом зловмисники підірвали банкомат та викрали касети з грішми

Під Харковом зловмисники підірвали банкомат та викрали касети з грішми Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Під Харковом у селищі Мала Данилівка сьогодні вночі зловмисники підірвали банкомат та викрали касети з грішми. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"До поліції звернувся 59-річний представник банку та повідомив, що двоє невідомих чоловіків проникли у приміщення місцевого будинку культури, накинулись на 47-річну охоронницю та зв'язали їй руки. Потім пошкодили банкомат і забрали касети з грошами, сума яких наразі встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники пошкодили банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Поліцейські Харківщини встановлюють осіб, які заволоділи грошима з банкомату Подія сталася сьогодні близько першої год...

Опубліковано Поліція Харківщини 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові правоохоронці викрили злочинну схему у сфері оренди житла. Підозрювані ошукали 35 громадян на суму більше 30 тисяч гривень. Викрили шахраїв та їх злочинну схему працівники Основ’янського відділу поліції міста Харкова.