ua en ru

Вибух у Балаклії: евакуйованим нададуть 3 тис. місць для тимчасового розселення

Вибух у Балаклії: евакуйованим нададуть 3 тис. місць для тимчасового розселення Фото: Володимир Гройсман обіцяє розселити евакуйованих жителів Балаклії

Гройсман відвідав пункт збору евакуйованих жителів Балаклії

Евакуйованим у результаті вибухів на складі боєприпасів жителям Балаклії Харківської області нададуть 3 тис. місць для тимчасового розселення. Про це у Twitter повідомив прес-секретар прем'єр-міністра України Дмитро Столярчук.

За словами Столярчука, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав пункт збору евакуйованих жителів Балаклії в Гусарівці. Повідомляється, що для них вже є 1,4 тис. місць для тимчасового розселення, готуються ще 1,6 тис. місць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко доручив головам обласних та Київської міської державних адміністрацій допомогти постраждалим від вибухів у Балаклії.

"У переліку першочергових заходів - забезпечення будівельними матеріалами (скло, шифер), дизпаливом, продуктами харчування, а також направлення будівельних бригад для здійснення ремонтно-відновлювальних робіт", - йдеться в повідомленні прес-служби президента.