ua en ru

Вибух в Австрії: ситуація не вплине на забезпечення газом українських споживачів

Вибух в Австрії: ситуація не вплине на забезпечення газом українських споживачів Фото: вибух в Австрії (twitter.com/UkrZaKordonom)

Вибух в Австрії стався сьогодні вранці

Вибух на газовій станції в Австрії не вплине на забезпечення газом українських споживачів. Про це повідомив голова правління НАК "Нафтогаз Україна" Андрій Коболєв, повідомляє прес-служба НАК у Facebook.

"Вибух на газоперекачувальній станції Баумгартен не вплине на забезпечення газом українських споживачів", - заявив Коболєв, коментуючи повідомлення про аварію на газовій станції в Австрії.

Коболєв також додав, що навіть за умови тимчасового припинення постачання газу з європейського напряму, Україна маємо можливість збільшити відбір газу з ПСГ для вітчизняних споживачів.

"Цього року ми закачали в українські газосховища дуже значні обсяги газу, на 15% більше, ніж торік. Тобто, навіть за умови тимчасового припинення або обмеження постачання газу з європейського напряму, ми маємо можливість збільшити відбір газу з ПСГ для українських споживачів. Висловлюємо співчуття постраждалим від аварії та залишаємося на зв‘язку з європейськими колегами", - додав він.

"Вибух на газоперекачувальній станції Баумгартен не вплине на забезпечення газом українських споживачів", - про це повід...

Опубліковано Нафтогаз України - Naftogaz 12 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що консул перевіряє інформацію про наявність українців серед постраждалих внаслідок вибуху на газовій станції в Австрії.