ua en ru

Підірвану вчора колію в Донецькій обл. намір відновити до 25 червня

Підірвану вчора колію на ділянці Іловайськ - Кутейникове Донецької залізниці мають намір відновити до 25 червня.

Підірвану вчора колію на ділянці Іловайськ - Кутейникове Донецької залізниці мають намір відновити до 25 червня. Про це повідомили у головному управлінні безпеки руху, передає прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту ("Укрзалізниця").

"На ділянці також триває ремонт шляху. Зараз парна колія відновлена повністю... По непарній колії укладання решітки поки не здійснюється, оскільки там піднімають вагони. За попередніми підрахунками, залізничникам доведеться відновити 250-300 пошкоджених метрів колії... Відновити непарну колію, з можливістю пропуску поїздів, планується до кінця дня 24 червня", - йдеться в повідомленні.

В даний час тривають відновлювальні роботи. Станом на 16:00 23 червня вже піднято вісім вагонів.

"Чотирнадцять вагонів, які зійшли з рейок в результаті підриву, піднімають два відновлювальних потяги, два крана, три бульдозери та інша техніка", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, на ділянці Іловайськ - Кутейникове Донецької залізниці 24 червня о 15:35 невстановленими особами був здійснений підрив непарного шляху. На момент вибуху на перегоні знаходився вантажний потяг №2921 з вантажем (недогарки колчеданні). В результаті вибуху зійшли з рейок 14 вагонів (з 3-го по 17-й).