ua en ru

Виручка Thomson Reuters у І кварталі 2011 р. виросла на 5% - до 3,2 млрд дол

Гігант світового ринку фінансової інформації Thomson Reuters Corp збільшив прибуток і виторг у першому кварталі 2011 р., завдяки новим продуктам. Виручка від операцій виросла за звітний період на 5% до 3,2 млрд дол. У попередньому кварталі зростання склало 4%, повідомляє Reuters.

"Грунтуючись на хороших показниках початку року, ми впевнені у досягненні цілей усього року", - сказав в заяві глава компанії Том Глосер.

Скоригований прибуток на акцію склав 39 центів, у порівнянні з 36 центами роком раніше. Без урахування одноразових витрат показник досяг 42 центів при прогнозі аналітиків на рівні 43 центів.

Компанія також сподівається отримати близько 1 млрд дол. від продажу кількох другорядних підрозділів, щоб інвестувати кошти в основний бізнес.

У 2011 р. компанія прогнозує збільшення продажів на 4-6%. Аналітики до цього в середньому очікували зростання на 4%.

Thomson Reuters - компанія, утворена в результаті придбання корпорацією Thomson в квітні 2008 р. агентства Reuters (Reuters Group plc). Компанія є однією з найбільших у світі міжнародних агентств новин і фінансової інформації. Акції обертаються на Лондонській фондовій біржі (LSE) і включені в фондовий індекс FTSE 100 Index.