ua en ru

Як обрати якісне зручне ліжко? Секрети для вимогливих покупців

Як обрати якісне зручне ліжко? Секрети для вимогливих покупців

Хочете відчувати себе бадьоро і бути завжди у чудовій формі? Для цього перш за все потрібен повноцінний нічний відпочинок, який залежить від зручності спального місця. Яке ліжко вибрати для спальні, щоб зранку вражати всіх працездатністю і гарним настроєм? Підкажуть спеціалісти магазину Pufetto.com.ua!

Як обрати якісне зручне ліжко? Секрети для вимогливих покупців

Вам велике чи дуже велике?

Ліжко, перш за все, слід вибирати за габаритами. Останнім часом найбільш популярні такі типи ліжок:

  • півтораспальні;
  • двоспальні.

Якщо ви віддаєте перевагу окремому ліжку, оберіть півтораспальну модель. Такі ліжка відрізняються шириною 140-160 см. Вони більш комфортні, ніж односпальні, дозволяють спати у зручній позі, а за необхідності на ньому можна влягтися навіть удвох.

Хочете проводити ночі поруч з коханою людиною? Традиційні двоспальні ліжка порадують вас простором для солодких сновидінь. Ширини спального місця до 2 метрів достатньо для спокійного комфортного сну двох людей.

"Матеріаловедення": з чого роблять ідеальні ліжка

Важливий показник якості меблів для сну – матеріал, з якого зроблено каркас. Каркаси ліжок бувають:

  • дерев’яні;
  • металеві;
  • з ДСП чи МДФ;
  • комбіновані (2 чи більше матеріалів).

Найпопулярнішими зараз є практичні дерев’яні та комбіновані варіанти. Магазин Pufetto пропонує широкий вибір ліжок з натуральної деревини, з дерев’яним чи металевим ламелевим каркасом. Дерев’яний каркас легший і дешевший, металевий – важчий і дорожчий, зате довговічніший.

Як обрати якісне зручне ліжко? Секрети для вимогливих покупців

Варто звертати увагу також на оббивочну тканину. Обирайте з-поміж сучасних тканин типу bonus nova, polo, plaza, twice, seul, warlock. Всі тканини водо-і брудостійкі, ефектні, з красивою фактурою.

Дизайнерські хитрощі

Обираєте меблі для спальні? Дизайнери радять почати з ліжка – воно стане відправною точкою дизайну інтер'єру. До нього нескладно підібрати шафу, столики та інші предмети обстановки.

  1. Ліжка з дерева створюють в спальні затишну атмосферу. Деревина має красиву текстуру і безліч відтінків кольорів, тому підібрати ліжко з деревини можна до будь-якого інтер'єру. Особливо пасують такі меблі до класичного та модернового стилю оформлення.
  2. Металеві ліжка виглядають солідно та незвичайно. Вони можуть бути прикрашені художньою ковкою, позолотою, хромом. Придбайте ліжко з металу або комбіноване з деревом для дизайну в стилі лофт, хай-тек, готика, мінімалізм.

Практичний нюанс дизайну ліжка – прихована ніша, в якій можна зберігати одяг та постільну білизну.

Де купити дешево

Магазин Pufetto надає такі переваги своїм клієнтам:

  • знижка 5% при повній передоплаті, до 30% - при придбанні акційного готового ліжка;
  • велика кількість зручних видів розрахунку;
  • безкоштовна доставка в містах, де є шоу-руми Pufetto;
  • 30-денний термін тестування, після якого ліжко можна буде повернути, якщо воно не підійшло, і отримати компенсацію товару та перевезення.

Меблевий магазин Pufetto.com.ua – тут чекають найкращі ліжка!