ua en ru

Вибори в Держдуму РФ: на дільницях у Криму відключилася електрика

Вибори в Держдуму РФ: на дільницях у Криму відключилася електрика Фото: кримчани голосують на дільницях без електропостачання

Світла не стало в центрі Судака, Алушті, Старому Криму і в Кіровському районі

У чотирьох регіонах анексованого Росією Криму знеструмлені виборчі дільниці на виборах у Держдуму РФ через негоду на півострові. Про це повідомив "глава кримського виборчкому" Михайло Малишев, передає "Інтерфакс".

Він пояснив, що відключення електроенергії відбулося в центрі Судака, в Алушті, в Старому Криму і в Кіровському районі. Загальна кількість знеструмлених ділянок не уточнюється.

За словами Малишева, "Крименерго" вже в курсі ситуації, на усунення неполадок може знадобитися близько години. Він додав, що небезпеки для дільничних комісій немає, оскільки вони забезпечені джерелами безперебійного живлення.

Зазначено, що раніше в Криму 18 вересня оголосили штормове попередження. Місцями пориви вітру можуть досягати 16 м/с, можливі грози і дощі.

Повідомляється, що станом на 12:00 (мск) середня явка на російських виборах у Криму склала 21,69%. У Севастополі середнє значення становить 20,24%.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві закордонних справ України назвали вибори в Держдуму РФ, які проходять 18 вересня, нелегітимними і незаконними.