ua en ru

Вибори-2012: Члени 211 ОВК та представники партій покинули приміщення, де проходило засідання

Члени окружної виборчої комісії (ОВК) на окрузі №211, дільничної виборчої комісії (ДВК) №800029, а також представники політичних партій покинули приміщення, де проходило засідання. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Коробки з бюлетенями залишилися під наглядом міліції. Офіційно ніхто ситуацію не коментує. За неофіційною інформацією, члени ОВК зберуться для продовження засідання вранці 2 листопада, орієнтовно близько 10:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ОВК №211 прийняла рішення про негайний перерахунку голосів з 29 ділянки. У свою чергу, представники "Батьківщини" викликали на округ міліцію з метою зафіксувати факт незаконного розкриття коробок з бюлетенями. За словами кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції (ОО) "Батьківщина" Юрія Одарченка, працівники ОВК незаконно розкрили коробки. Він заявив, що з чотирьох коробок з бюлетенями, які доставили члени дільничних окружних комісій, в наявності тільки дві.

Відзначимо, на даний момент, на 211 окрузі в Києві підраховано 98,83% бюлетенів. З відривом у 4 тис. голосів лідирує представник "Батьківщини" Сергій Терьохін. На другому місці Ігор Лисов, який і вимагав перерахунку голосів.

Читайте також: Підрахунок голосів на виборах-2012: Суд вирішив провести повторний перерахунок голосів на ОВК № 211 в Києві