ua en ru

На виборах у Чернігові глава "Укрбуду" Микитась може використовувати "схеми Березенка"

На виборах у Чернігові глава "Укрбуду" Микитась може використовувати "схеми Березенка" Фото: Максим Микитась

На проміжних виборах, які відбудуться 17 липня, на №206 у Чернігівській області кандидат Максим Микитась може використовувати "схеми" депутата від президентської партії Сергія Березенко, який пройшов у парламент минулого літа після довиборів по сусідньому 205-му округу. Про це йдеться в статті РБК-Україна "Битва за округ: хто побореться за 7 крісел в Раді".

Зазначимо, Максим Микитась є президентом Української державної будівельної корпорації "Укрбуд" і екс-депутатом Київради Максима. Його вважають креатурою впливового депутата Сергія Березенко.


Кандидат від "Радикальної партії" Дмитро Блауш впевнений в тому, що Микитася підтримує і мер Чернігова Владислав Атрошенко та Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. "Атрошенко, губернатор Куліч працюють на Микитася", - розповів Блауш.

У "радикалів" вже сьогодні впевнені, що Микитась буде працювати за тими ж схемами, які використовувала команда Березенка на виборах по сусідньому 205 округу. Тоді була розроблена спеціальна схема махінацій з залученням «десятників» і "соціальних договорів".

Нагадаємо, як повідомляв раніше народний депутат Віктор Чумак, під вивіскою "Укрбуду", президентом якого є Максим Микитась, будують приватні компанії з корінням в офшорах. Вони, мовляв, були пов'язані з Олександром Клименком, екс-главою Міністерства доходів і зборів часів президента Віктора Януковича.