ua en ru

Вибираємо оптимальний час для проведення якісного ремонту

Вибираємо оптимальний час для проведення якісного ремонту

Якщо ви тільки плануєте ремонт квартири, то можете спокійно підібрати не тільки стиль інтер'єру, але і сезон року, під час якого будуть виконані роботи. Коли ж найкраще робити ремонт?

Весна - найпопулярніший час для ремонту

Цей час року є оптимальним для проведення ремонту. Адже в період з березня по травень можна виконати заміну батарей, встановлення кліматичної техніки, перепланування - частковий або комплексний ремонт квартир.

Погода просто чудова, адже ще не дуже жарко, але вже не холодно. І найголовніше в тому, що якщо ви почнете ремонт у квітні, то до початку курортного сезону ваша квартира вже буде приведена в порядок.

Але в цей період ціни на послуги будівельних компаній і ремонтних бригад починають підвищуватися, адже багато людей хочуть оновити своє житло до настання перших спекотних днів.

Замовляти чи не замовляти ремонт влітку

Літо теж є популярним часом для проведення ремонтно-будівельних робіт. Найчастіше в цей період оновлюють санвузли, створюють опалювальну систему, утеплюють будівлі і фасади, замовляють заміну вікон і дверей, роботи з електропроводкою.

Якщо ви звертаєтеся в перевірену будівельну компанію, яка працює за договором з кошторисом, то на час ремонту можете відправитися на відпочинок. Але люди, які замовляють ремонт у приватних будівельних бригад, повинні контролювати їх роботу, в іншому випадку можна понести збитки!

Осінь і зима – найкращий час для внутрішньої обробки

У перший місяць осені, якщо він теплий і не дощовий, ви ще можете замовляти утеплення фасадів або заміну вікон. А от з кінця вересня до початку березня замовляти варто лише внутрішню обробку, але за умови, що в приватному будинку або квартирі відмінна система опалення.

Якщо стіни сирі, а в кімнатах прохолодно, то свіжа фарба погано висохне, вирівнювання стін і стель буде виконано неякісно, а під шпалерами обов'язково заведеться грибок. Тому з середини осені до кінця зими ви можете замовляти наступні роботи:

  • укладання керамічної плитки, мозаїки;
  • фарбування;
  • монтаж штучної ліпнини та багетів;
  • поклейка шпалер;
  • нанесення декоративної штукатурки або рідких шпалер;
  • монтаж натяжних стель;
  • чистове оздоблення стель штукатуркою або побілкою;
  • заміна сантехніки;
  • розробка дизайн-проекту;
  • монтаж розеток й освітлювальних приладів та інші

У цей час вартість ремонтних робіт стає більш низькою, що обумовлено маленьким переліком робіт, які можна виконувати в холодну пору року.

Пам'ятайте про те, що якщо ви звернетеся в перевірену будівельну компанію, то не будете залежати від примх погоди, ні від сезону. Фахівці будівельної компанії "ОрионСтрой" вислухають вас, оцінять фронт робіт і підберуть оптимальний час для проведення ремонту, за який вам не доведеться переплачувати!