ua en ru

Вукоєвич повернувся до роботи в збірній Хорватії після відсторонення на ЧС-2018

Вукоєвич повернувся до роботи в збірній Хорватії після відсторонення на ЧС-2018 Фото: Огнєн Вукоєвич (facebook.com/ognjenogi vukojevic)

--

Колишній півзахисник київського "Динамо" Огнен Вукоєвич, який зараз працює в клубі менеджером-селекціонером, повернувся до тренерського штабу збірної Хорватії. Про це в Facebook написав заступник головного редактора тижневика "Футбол" Андрій Шахов.

"Дуже радий за Вуко. Робота Огнена по вивченню суперників так сподобалася Златко Далічу, що той знову запросив його в своїй тренерський штаб! Ігор Суркіс відпустив нашого селекціонера, розуміючи, що такий досвід безцінний", - написав Шахов.

Вукоєвич повернувся до роботи в збірній Хорватії після відсторонення на ЧС-2018

Фото: Вукоєвич на тренуванні хорватської збірної (twitter.com/HNS_CFF)

Нагадаємо, після перемоги збірної Хорватії над командою РФ в 1/4 фіналу чемпіонату світу-2018 екс-гравці київського "Динамо" Домагой Віда та Огнен Вукоєвич відсвяткували перемогу, записавши відеозвернення зі словами "Слава Україні!".

ФІФА оштрафувала Вукоєвича, прирівнявши гасло "Слава Україні!" до неспортивної поведінки. Також Огнен був відсторонений від роботи у хорватській делегації. Віда отримав попередження.