ua en ru

Через вторгнення в Україну: у Росії заблокували роботу 10 000 кафе і ресторанів

Через вторгнення в Україну: у Росії заблокували роботу 10 000 кафе і ресторанів Програма Poster POS (Фото: joinposter.com)

Програмне забезпечення Poster POS для кафе і ресторанів заблокувало роботу 10 тис. кафе і ресторанів. Інтерфейс відображає заклик до припинення війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Опендатамедіа.

Замість звичайного робочого інтерфейсу на екранах і чеках з'явилися заклики зупинити війну, а при переході на сайт Poster POS з Росії, власники бізнесу бачать правдиву інформацію про війну в Україні та заклик виходити вулиці російських міст на протести.

Колектив компанії Poster POS заявив, що таким чином компанія хоче показати, що повномасштабну війну Росії проти України повинні зупинити, в тому числі й громадяни Росії. Відключення від системи частково заблокує роботу закладів харчування і буде служити додатковим тиском на російський бізнес.

Обмеження не будуть зняті, поки Російська Федерація не припинить агресію до України.Poster POS - це софт, що дозволяє рестораторам створити віртуальну карту залу, приймати та контролювати замовлення, вести касу, друкувати чеки, вести складський облік, базу клієнтів і список співробітників.