ua en ru

ЗСУ знищили 5 складів, пункт управління і понад сотню живої сили ворога, - ОК "Південь"

ЗСУ знищили 5 складів, пункт управління і понад сотню живої сили ворога, - ОК "Південь" Фото: ЗСУ знищили 5 складів, пункт управління і понад сотню живої сили ворога на півдні (Getty Images)
Автор: Олег Васкив

ЗСУ продовжують завдавати потужних ударів по російських окупантах на півдні. Наші воїни знищили багато живої сили та техніки ворога. Окрім цього, було "демілітаризовано" 5 складів і пункт управління окупантів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Військові зазначили, що авіацією завдано 18 ударів по командним і опорним пунктам, складах з боєприпасами, пально-мастильними матеріалами та логістично-транспортних потужностях росіян.

"Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано низку вогневих завдань по 9 пунктах управління, 2 поромних переправах, 2 пунктах управління безпілотниками, по засобах протиповітряної оборони та по скупченню ворога. Триває вогневий контроль над Антонівським, Каховським та Дар’ївським мостами", - вказують в ОК "Південь".

Встановлено, що за підсумками бойового дня ворожі сили зменшились на:

  • 102 солдатів;
  • 6 танків;
  • гаубицю "Мста-Б";
  • реактивну систему залпового вогню "Град";
  • мобільний 120-ти мм міномет;
  • 8 одиниць авто-бронетехніки.

Окрім цього, знищено 5 складів боєприпасів у Баштанському, Бериславському та Херсонському районах. Уражено пункт управління безпілотниками в районі Правдиного та поромну переправу біля Козацького.