ua en ru

ЗСУ у 2016 отримають більше 6 тис. одиниць озброєнь і понад 2 млн боєприпасів

ЗСУ у 2016 отримають більше 6 тис. одиниць озброєнь і понад 2 млн боєприпасів Фото: ЗСУ в 2016 отримають більше 6 тис. одиниць озброєнь

На сьогодні для ЗСУ закуплено та поставлено майже 3 тис. зразків озброєння та військової техніки

Збройні сили України (ЗСУ) у 2016 році отримають більше 6 тис. одиниць озброєнь і понад 2 млн боєприпасів. Про це йдеться в повідомленні пресс-служби Міністерства оборони України.

Як наголошується, державні підприємства продовжують постачати Збройним силам України нове і модернізоване озброєння і військову техніку.


"У цьому році на виконання державного оборонного замовлення та річного плану закупівель Міністерство оборони України уклало 91 договір та додаткову угоду на більш ніж 3 мільярда гривень. Згідно з державним оборонним замовленням, в цьому році Збройні сили України отримають більше 6 тис. одиниць озброєння і військової техніки та більше 2 мільйонів боєприпасів", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на сьогодні для Збройних сил України закуплено та поставлено майже 3 тис. зразків озброєння та військової техніки. Зокрема, це міномети, стрілецька зброя, бронетанкове озброєння, автомобільна техніка, тактичні ножі, засоби розвідки і спостереження, броньовані медичні машини і боєприпаси.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні сили України (ЗСУ) з початку року отримали близько 300 одиниць озброєння і військової техніки.