ua en ru

На зустрічі сина Трампа з російським адвокатом був присутній екс-агент спецслужб СРСР, - NBC

На зустрічі сина Трампа з російським адвокатом був присутній екс-агент спецслужб СРСР, - NBC Фото: Дональд Трамп-молодший (flickr.com/gageskidmore)

Ім'я чоловіка не називається

На зустрічі Дональда Трампа-молодшого з російським адвокатом Наталією Весельницькою був присутній колишній агент радянських спецслужб, якого підозрюють в зв'язках зі спецслужбами Росії. Про це повідомляє NBC News.

Так, агентство не повідомляє імені чоловіка, що супроводжував Весельницьку, проте вказує, що він підозрюється представниками влади у зв'язках із спецслужбами Росії. При цьому наголошується, що супроводжувач емігрував в США, де отримав друге громадянство.

Підкреслюється, що факт присутності такої людини на зустрічі з сином Трампа повинен зацікавити членів Конгресу, які ведуть розслідування з питання про втручання спецслужб РФ в процес проведення виборів президента США і спецпрокурора Роберта Мюллера.

Також зазначається, що представник Дональда Трампа-молодшого не відповів на запити видання, а представники зятя президента США і його старшого радника Джареда Кушнера і екс-глави виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта (обидва брали участь у зустрічі з Весельницькою) відмовилися від коментарів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син президента США Дональд Трамп-молодший перед зустріччю з російським адвокатом Наталією Весельницькою у минулому році отримав електронного листа, в якому йдеться про те, що інформація, яка компрометує Хілларі Клінтон, є частиною зусиль уряду Росії щодо надання допомоги передвиборній кампанії його батька.