ua en ru

На зустрічі сина Трампа з адвокатом з РФ був присутній топ-менеджер російської компанії, - CNN

На зустрічі сина Трампа з адвокатом з РФ був присутній топ-менеджер російської компанії, - CNN Фото: Дональд Трамп-молодший (flickr.com/gageskidmore)

Адвокат Скотт Балбер підтвердив присутність на зустрічі

На зустрічі з Дональдом Трампом-молодшим і російським адвокатом Наталією Весельницкой був присутній старший віце-президент російської компанії Crocus Group Іку Кавеладзе. Про це повідомляє CNN.

"Іке Кавеладзе є старшим віце-президентом російської компанії, що спеціалізується на будівництві та експлуатації торговельної та виставкової нерухомості Crocus Group", - йдеться в повідомленні.

Адвокат Агаларова Скотт Балбер підтвердив присутність Кавеладзе на зустрічі.

"Кавеладзе давно має громадянство США і ніколи не мав ніякого відношення до російського уряду ні в якій якості", - заявив адвокат.

За словами адвоката, Кавеладзе попросив піти на зустріч Агаларов в якості перекладача для Весельницкой. Однак з'ясувалося, що вона приїхала зі своїм перекладачем.

Також, на зустрічі були присутні Рінат Ахметшин, якого назвали колишнім радянським розвідником, екс-глава передвиборного штабу Трампа Пол Манафорт, зять президента США Джаред Кушнер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що старший син президента США Дональда Трампа на зустрічі з російським юристом Наталією Весельницкой обговорював тільки заборона на усиновлення дітей з Росії і так званий "закон Магнітського".