ua en ru

Внаслідок обстрілів в зоні АТО поранено одного військового, - штаб

Внаслідок обстрілів в зоні АТО поранено одного військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Військовий отримав поранення неподалік Мар’їнки

Внаслідок обстрілів в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі поранено одного українського військового. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"У зоні АТО, упродовж сьогоднішнього дня, інтенсивність обстрілів українських позицій зі сторони російсько-терористичних угруповань не зменшилась. Зранку бойовики з гранатометів і стрілецької зброї били по нашому опорному пункту неподалік Мар’їнки, що на Маріупольському напрямку. Внаслідок цього обстрілу один наш військовий отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Крім того, із озброєння БМП бойовики відкривали вогонь по Талаківці, а під мінометним ворожим вогнем опинились наші позиції у Гнутовому.

Також зазначається, що на Луганському напрямку бойовики з міномету обстріляли українські позиції у районі Новотошківського, а на Донецькому напрямку - з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляно позиції у Кам’янці.

"Точні вогневі відповіді української армії змусили бойовиків терміново укріплювати позиції, обговорюючи навіть захист від повітряних ударів", - повідомляють у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 28 липня 2017 року У зоні АТО, упродовж сьогоднішнього дня, інтенсивність...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) загинули сім бойовиків.