ua en ru

У Міноборони назвали втрати бойовиків за добу

У Міноборони назвали втрати бойовиків за добу Фото: проросійські бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

Вісім бойовиків було поранено

За добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) загинули сім бойовиків. Про це в ході брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За оперативними даними минулої доби втрати противника склали 7 бойовиків безповоротними та 8 - пораненими. З них шестеро загинули та троє отримали поранень у результаті вибуху невстановленого походження", - зазначив речник.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 27 липня 2017 року, в ході бойових дій загинув один український військовий, ще п'ятеро отримали поранення.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій один український військовослужбовець загинув через ворожий обстріл в Водяному. П'ятеро військових отримали поранення. Серед них двоє поранені в результаті бойового зіткнення на Бахмутськой трасі. Також санітарні втрати українські війська понесли в районі Авдіївки, Зайцева і Кримського. При цьому біля останнього український військовий був поранений в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої", - повідомив Лисенко.