ua en ru

Внаслідок ДТП в Києві загинули три людини

Внаслідок ДТП в Києві загинули три людини Фото: ДТП

Ще один чоловік перебуває в реанімації

У Києві на Броварському проспекті сьогодні, 13 травня 2017 року, сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули три людини. Про це повідомляє dtp.kiev.ua Facebook.

"Працюю на страшному смертельному дтп у Києві на Броварському: Кіа на величезній швидкості занесло боком на зустрічну у Сітроен. Три трупи", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, водій автомобіля "Сітроен" на момент аварії був пристебнутий. В даний момент він знаходиться в критичному стані в реанімації Лікарні швидкої медичної допомоги.

Крім того повідомляється, що на місці працює п'ять поліцейських патрулів та слідчо-оперативна група. Рух в районі інциденту обмежено.

Працюю на страшному смертельному дтп у Києві на Броварському: Кіа на величезній швидкості занесло боком на зустрічну у Сітроен. Т...

Опубліковано dtp.kiev.ua 12 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Богуслав Київської області, на заокругленій ділянці дороги водій Honda, не впорався з керуванням вранці 9 травня 2017 року. В результаті аварії водій і двоє пасажирів загинули.