ua en ru

Усі задіяні в АТО силовики отримають статус учасників бойових дій, - Порошенко

Всі військовослужбовці, які були або будуть задіяні у проведенні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, отримають статус учасників бойових дій.

Всі військовослужбовці, які були або будуть задіяні у проведенні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, отримають статус учасників бойових дій. Про це заявив Президент України Петро Порошенко, передає його прес-служба.

"Ніяких махінацій зі статусом учасника бойових дій не буде", - підкреслив Порошенко, коментуючи інформацію журналістів щодо внесення невірних даних у військові квитки деяких службовців.

Президент зазначив, що підняв це питання під час останнього засідання Ради національної безпеки та оборони. За його словами, він доручив забезпечити отримання статусу учасників бойових дій всіма військовими, які задіяні у врегулюванні ситуації на сході України.

Виконання доручення перебуватиме на особистому контролі Президента. За словами Порошенка, силовики запевнили його в тому, що зазначений статус кожен з учасників отримає по завершенні АТО.