ua en ru

Т.в.о. Президента Південної Осетії обговорив з опозицією кадрові перестановки у виконавчій владі

У Цхінвалі сьогодні ввечері відбулася чергова зустріч тимчасово виконуючого обов'язки президента Південної Осетії Вадима Бровцева з лідером опозиції Аллою Джіоєвою і її прихильниками Аланом Плієвим і Сергієм Зассеевим. Зустріч проходила в закритому режимі.

Як повідомила журналістам після зустрічі Джіоєва, відбувся конструктивний діалог. "Ми побачили конкретні кроки і позитивний настрій Бровцева по відношенню до кожного нашого пропозиції. Ми рухаємося в потрібному напрямку з владою республіки, - сказала вона. - На даний момент ми домовилися пропрацювати всі наші пропозиції та подати їх на черговій зустрічі".

Як повідомили в апараті уряду Південної Осетії, "надійшли від А. Джіоєвим пропозиції були розділені на три групи: кадрові, юридичні та питання організаційно-технічного характеру".

Крім того, Джіоева повідомила, що отримала відмову столичної мерії на заявку про проведення пікетів і мітингів на центральній площі Цхінвалі. Вона зазначила, що "мерія це пояснює проведенням передноворічних і новорічних заходів на центральній площі", і висловила подив таким обґрунтуванням відмови "в ситуації, суспільно-політичної ситуації".

Співрозмовник агентства також повідомив, що на минулій зустрічі Бровцев дав розгорнутий коментарі щодо кадрових перестановок в органах виконавчої влади. "В. Бровцева було відзначено, що кадрові перестановки будуть продовжені, і в даний час йде ретельний відбір кандидатур. Основним критерієм при відборі кожної кандидатури є професіоналізм та вміння справлятися з поставленими завданнями", - сказав співрозмовник агентства.

В апараті уряду також повідомили, що т. в. о. глави республіки на зустрічі заявив, що всі питання в країні будуть вирішуватися строго в рамках правового поля.

Також детально були обговорені питання організаційно-технічного характеру. На завершення зустрічі Бровцев зазначив, що і надалі буде прислухатися до громадської думки при прийнятті управлінських рішень.