ua en ru

Під час засідання Львівської облради сталася бійка

Під час засідання Львівської облради сталася бійка Фото: Львівська облрада

Депутат від "Свободи" Руслан Кошулинський побився з помічником голови облради

Під час пленарного засідання Львівської обласної ради у вівторок, 8 грудня, депутат від "Свободи" Руслан Кошулинський побився із помічником голови облради Олександра Ганущина Валентином Харловим. Це сталося під час розгляду питання про створення комісії для вирішення проблеми із перевізниками, передає Zaxid.net.

Під час виступу голови комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку Михайла Сидоровича до залу забігли представники учасників АТО і перевізників. Вони були незадоволені висловами депутатів від "Свободи", які нібито заявляли, що мітинг під стінами облради організували не воїни АТО.

Після того, як помічник Олександра Ганущина Валентин Харлов показав активістам, де саме сидять "свободівці", почалася штовханина. Під час неї Руслан Кошулинський і накинувся на помічника голови облради.

Після цього Олександр Ганущин оголосив перерву в засіданні. Згодом депутати вирішили продовжити розгляд питання про перевізників, а після того повернутися до проблем воїнів АТО.

Нагадаємо, 19 листопада 2015 року між членом комітету Верховної Ради України з запобігання корупції Володимиром Парасюком та заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василем Пісним виникла сутичка в ході засідання комітету.