ua en ru

Парасюк побився з СБУшником на засіданні антикорупційного комітету Ради

Парасюк побився з СБУшником на засіданні антикорупційного комітету Ради Фото: Володимир Парасюк

Парасюк вдарив Пісного ногою по обличчю

Між членом комітету Верховної Ради України з запобігання корупції Володимиром Парасюком та заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василем Пісним виникла сутичка в ході засідання комітету, передає кореспондент РБК-Україна.

Володимир Парасюк після звинувачень Пісного в сторону депутата хотів накинутися на представника СБУ.

"Я складу мандат, але знайду тебе гнида", - сказав Парасюк.

Після чого нардепи розборонили сутичку. Зокрема Парасюка тримав парламентар Борислав Береза.

Варто зауважити, що Парасюк накинувся на Пісного після того, як СБУшник закинув парламентарю, що він зробив більше для Революції гідності та для Майдану більше, ніж Парасюк.

Перед цим нардеп надав членам комітету відомості про корупційні дії Василя Пісного, зокрема, покривання корупційних справ у Львівському регіоні. Також нардеп звинуватив представника СБУ у невідповідності наявного в Пісного майна реальним доходам, що отримує чиновник СБУ.

Пісний же заперечив усі звинувачення в свою сторону та запевнив, що у випадку, якщо звинувачення будуть доведені, він готовий понести відповідальність.

"Якщо хоч один цей випадок буде підтверджений, я не те, що готовий піти, а й понести відповідальність", - сказав представник СБУ.

Після інциденту голова комітету Єгор Соболєв закрив засідання комітету ВР.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Віктор Шокін розпорядився підготувати подання на притягнення до кримінальної відповідальності позафракційного нардепа Володимира Парасюка.

Нардеп Парасюк брав участь у бійці на засіданні суду у справі Корбана, коли нардепи побили прокурора Олександра Галінченко.