ua en ru

Час Тимошенко вже минув, - нардеп від Радикальної партії

Час Юлії Тимошенко (лідера ВО "Батьківщина", - ред.) вже минув. Таку заяву на своїй сторінці в соцмережі Facebook зробив депутат Андрій Лозовий, після емоційної перепалки з Тимошенко.

"Ваш час вже пройшов, а ви ніяк не можете з цим змиритися і красиво піти. Ви могли стати Президентом в 2010 році, але домовилися з Путіним, підписавши кабальні газові угоди, наслідки яких український народ пожинає і досі. І чимало патріотів вам цього не пробачили, не прийшовши на другий тур виборів або проголосувавши проти всіх", - зазначив нардеп.

За словами Лозового, говорячи про завищені тарифи Тимошенко свідомо "забуває" свою провину в цьому - ціна на газ, яка є складовою тарифів і вважається однією з найвищих цін в Європі.

Звертаючись до Тимошенко нардеп додав: "Ви могли стати Президентом 2014 р. Але, підбори на інвалідному візку на Майдані - Голгофі нашого народу - і штучне нещире виступ назавжди відштовхнули від Вас мільйони симпатиків. Це був Ваш останній шанс стати першою особою в державі. Але Ви самі розтоптали його підборами", - наостанок додав Лозовий.