ua en ru

Під час акції в ТРЦ Ocean Plaza поліція затримала одного із участників

Під час акції в ТРЦ Ocean Plaza поліція затримала одного із участників Фото: ситуація в ТРЦ Ocean Plaza (facebook.com/sokil.kyiv.org)

В ТРЦ Ocean Plaza 28 листопада проходить протестна акція

У Києві сьогодні, 28 листопада 2018 року, в ТРЦ Ocean Plaza проходить протестна акція за участі членів ВГО "Сокіл". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення органцізації у Facebook.

Як зазначається, "більше 200 патріотів-націоналістів мирно зайшли в торговий центр Ocean Plaza, який належить російському олігарху Ротенбергу, соратнику Путіна". Учасники акції вимагають припинити фінансування тероризму і вбиства українських солдатів за рахунок коштів, які виводяться з України через ТРЦ.

НАЦІОНАЛІСТИ БЕРУТЬ ПІД КОНТРОЛЬ ТРЦ «OCEAN PLAZA»

Опубліковано ВГО "Сокіл" Київ Середа, 28 листопад 2018 р.

"Наголошуємо, що націоналісти не створюють жодних перешкод для діяльності українських магазинів, підприємств чи установ, розташованих на території Ocean Plaza. Ми не блокуємо і не зупиняємо роботу українських магазинів, протизаконного нічого не відбувається", - зазначили в організації.

Ocean Plaza снова заблокировали митингующие, между работниками ТЦ и активистами разогрелся конфликт

Опубліковано Информатор Киев Середа, 28 листопад 2018 р.

Крім того, зазначається, що під час акції в ТРЦ Ocean Plaza поліція затримала заступника голови організації ВГО "Сокіл" - Івана Косенка. Також в організації заявили, що під час затримання сталася штовханина, в якій постраждала жінка.

Фото: ситуація в ТРЦ Ocean Plaza (facebook.com/sokil.kyiv.org)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора в Києві протестувальники заблокували роботу ТРЦ Ocean Plaza біля станції метро "Либідська".

Також повідомлялося, що в понеділок, 26 листопада, в Києві невідомий закидав торгово-розважальний центр Ocean Plaza димовими шашками.