ua en ru

ВР України сьогодні розгляне проект закону щодо мінімального розміру пенсії за віком

Верховна Рада (ВР) України сьогодні, 18 лютого 2011 р., розгляне проект закону про внесення зміни до ст. 28 закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо мінімального розміру пенсії за віком). Про йде мова у порядку денному, опублікованому на офіційному сайті ВР України.
Доповідатиме з данного питання депутат КПУ Петро Цибенко та голова підкомітету комітету у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Микола Кульчинський.
ВР України розгляне проект закону про внесення змін до Закону України "Про автомобільний транспорт" щодо упорядкування внутрішніх перевезень. Доповідатиме по зазначеному проекту закону депутат фракції БЮТ Наталія Королевська та заступник голови комітету з питань транспорту і зв'язку Михайло Мироненко.
Окрім цього, буде розглянуто проект закону про внесення змін до ст. 78 і 79 КК України (щодо звільнення від відбування покарання з випробуванням). Доповідатиме голова підкомітету комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Мойсик.

Також буде розглянуто внесення змін до постанови ВР України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації". Доповідатиме депутат КПУ Петро Симоненко та голова комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВР України Володимир Макеєнко.