ua en ru

ВР сьогодні почне роботу зі скасування законопроекту про наклеп

Верховна Рада України (ВР) 2 жовтня розпочне роботу з скасування рішення про прийняття у першому читанні проекту закону щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини. Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту, передє кореспондент РБК-Україна.

Після цього депутати перейдуть до питання ратифікації, зокрема, конвенції між урядами України та Мексиканських Сполучених Штатів про уникнення подвійного оподаткування, з урядом ФРН про фінансове співробітництво.

До включення до порядку денного сесії пропонуються зміни до Земельного кодексу, Бюджетного кодексу, а також зміни до державного бюджету 2012 р. щодо фінансування земельної реформи та розрахунків з Держкомземом та інші.

Парламентарі також планують розглянути проект закону щодо повноважень Нацкомісії з державного регулювання у сфері комунальних послуг в редакції уряду, а також зміни до Податкового і Митного кодексів, і зміни до закону про державні закупівлі (щодо зміни конкурсних умов) в редакції уряду.

О 12:30 депутати розглянуть питання про обрання та звільнення суддів, а також про призначення позачергових місцевих виборів.

На вечірньому засіданні планується розглянути в другому читанні проект закону "Про внесення змін до ст. 15 закону України "Про представництво Президента в АР Крим", "Про Єдиний державний демографічний реєстр", "Зміни до земельного кодексу щодо набуття права власності на землю", "Ліцензування архітектурної діяльності", "Про особливості забезпечення відкристості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 р." та інші.

Читайте також: Фракція ПР вирішила голосувати за скасування законопроекту про наклеп, - Герман