ua en ru

ВР розгляне сьогодні зміни до Бюджетного кодексу та закон про пенсійну реформу

Верховная Рада України, відповідно до порядку денного, розпочне сьогодні роботу з розгляду проекту постанови про надання згоди на звільнення Президентом України з посади голови Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення Юрія Плаксюка, а також проекту постанови про надання згоди на призначення Президентом України новим головою комітету Олександра Курдіновича. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Також депутати мають розглянути два проекти постанови про проведення парламентських слухань на теми: "Стан та перспективи розвитку державно-конфесійних відносин в Україні", "Енергетична стратегія України та проблеми безпеки ядерної енергетики у контексті подій на японських АЕС після землетрусу".

О 12:30 парламентарі розглянуть традиційне питання про обрання та звільнення суддів і у повторному першому читанні - зміни до Бюджетного кодексу.

На вечірньому засіданні планується розгляд закону "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи" та звіт тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин підписання газових угод між НАК "Нафтогаз Укроаїни" та ВАТ "Газпром" щодо наявності ознак державної зради.