ua en ru

ВР розгляне сьогодні питання ратифікації міжнародних угод

Верховна Рада (ВР) України сьогодні розпочне роботу з питань ратифікації міжнародних угод. Про це, як повідомляє кореспондент РБК-Україна, йдеться у порядку денному роботи парламенту на 15 червня.

Зокрема, депутати мають розглянути проект закону про приєднання України до Конвенції про право, що застосовується до дорожньо-транспортних пригод, а також про ратифікацію Кредитної угоди між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку щодо покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на під'їздах до м. Києва.

Парламентарі мають розглянути у другому читанні проект закону "Про амністію", а також включити до порядку денного сесії ряд проектів законів, зокрема проект закону "Про денонсацію угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України", проект закону "Про внесення змін до Земельного кодексу" та ін.

О 15:00 у ВР розпочнуться парламентські слухання на тему "Про сучасний стан і перспективи розвитку фармацевтичної галузі в Україні".