ua en ru

ВР ухвалила в першому читанні законопроект, що дозволяє лікарям і ветеринарам використовувати в роботі наркотичні та психотропні речовини

Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроект № 9021 від 6 вересня 2011 р. про внесення змін до закону України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори" (щодо надання фізичним особам, які здійснюють медичну і ветеринарну практику, можливості використовувати в роботі наркотичні засоби ). За ухвалення відповідного законопроекту проголосували 289 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Так, відповідним проектом закону пропонується внести зміни до закону "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори", згідно з якими фізичним особам - підприємцям, які мають ліцензію на здійснення медичної чи ветеринарної практики, надається право на отримання ліцензії на зберігання, перевезення, придбання, використання, знищення наркотичних засобів і психотропних речовин, включених до таблиць II і III Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету міністрів від 6 травня 2000 р. № 770.