ua en ru

Біля школи у Мукачево сталася стрілянина, є поранені

Біля школи у Мукачево сталася стрілянина, є поранені Фото: стрілянина біля школи в Мукачево

За попередніми прогнозами лікарів, поранений або помре, або залишиться у вегетативному стані

Стрілянина біля школи у Мукачево (Закарпатська область) сталася сьогодні, 12 березня 2016 року, близько 13:15 по вулиці Молодіжна, що в мікрорайоні "Пентагон" неподалік 16 школи. Про це йдеться у повідомленні місцевого видання Mukachevo.net.

Біля школи у Мукачево сталася стрілянина, є поранені

Фото: біля школи у Мукачево сталася стрілянина

"За попередньою інформацією, перестрілка сталася між групою молодиків на авто та місцевим мешканцем. Перші були із зброєю, другий - з вибухівкою. Другого з кульовим пораненням госпіталізована у лікарню. Молодики зникли з місця стрілянини на авто. Вибухівка не спрацювала. Наразі на місці подій працюють правоохоронці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за словами керівника управління освіти Катерини Андялошій, усі учні, які перебували в школі на навчанні (відпрацювання за 7 березня) у безпеці. Наразі їх відпустили додому.

Біля школи у Мукачево сталася стрілянина, є поранені

Фото: стрілянина біля школи в Мукачево

Окрім того, повідомляється, що близько 13:30 до лікарні доставили місцевого мешканця з вогнепальним пораненням бедрової артерії. Його привезли без документів. Пораненого виявив його товариш, який знайшов його з нерозірваною гранатою у руках.

Біля школи у Мукачево сталася стрілянина, є поранені

Фото: стрілянина в Мукачево

За неофіційною інформацією Mukachevo.net, поранений учасник інциденту фігурує у справах по наркоторгівлі і має прізвизько "Мучо". Це, наразі, і є пріоритетною версією правоохоронців.

"Лікарі повідомили, що постраждалий отримав дуже важку травму, у нього постраждав мозок, тому він або помре, або залишиться у вегетативному стані... Йому було зроблено переливання крові, кровообіг повернуло, але постраждалий знаходиться у комі. Його під'єднано до апарату штучної підтримки. Одного разу вже була зупинка серця, але його реанімували", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Мukachevo.net, лікарі діагностували у чоловіка розрив стегнової артерії. З тіла у чоловіка вилучили 9-міліметрову кулю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Маріуполем на вибуховому пристрої бойовиків підірвався трактор.