ua en ru

Під Маріуполем на вибуховому пристрої бойовиків підірвався трактор

Під Маріуполем на вибуховому пристрої бойовиків підірвався трактор Фото: поліція

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції

В селищі Сартана під Маріуполем (Донецька область) на вибуховому пристрої бойовиків підірвався трактор. Тракторист, який виконував сільгоспроботи в полі біля селища Сартана, отримав травми голови, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Як повідомляється, на місці події працює слідчо-оперативна група Маріупольського відділу поліції, проводиться перевірка.

"Повідомлення в чергову частину Маріупольського відділу поліції надійшло сьогодні об 11.35 від родича потерпілого. За його словами, чоловік 1961 року обробляв поле, розташоване неподалік окупованої території, і зачепив вибухонебезпечний предмет. Вибуховою хвилею вибито шибки в тракторі. Водій трактора отримав травми м'яких тканин обличчя. Постраждалий госпіталізований", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Тернополем у селі Петриків чоловік, який брав участь в антитерористичній операції (АТО) на Донбасі влаштував стрілянину на побутовому ґрунті, захопив заручника і підірвався на гранаті.