ua en ru

Біля Мар’їнки через необережне поводження із засобами підриву кілька військових ЗСУ отримали поранення

Біля Мар’їнки через необережне поводження із засобами підриву кілька військових ЗСУ отримали поранення Фото: АТО на Донбасі

Загиблих немає

Біля Мар'їнки (Донецька область) сьогодні, 21 лютого 2016 року, через необережне поводження із засобами підриву кілька військовослужбовців Збройних сил України (ЗСУ) отримали поранення та травми, загиблих немає. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) на в Facebook.

"Поблизу Мар'їнки внаслідок необережного поводження із засобами підриву отримали поранення та травми декілька військовослужбовців. Загиблих немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі на місці події працює комісія, яка має з'ясувати усі обставини, після чого буде оприлюднена уся детальна інформація.

Поблизу Мар’їнки внаслідок необережного поводження із засобами підриву отримали поранення та травми декілька військовосл...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 21 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 лютого 2016 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув.