ua en ru

Біля Копенгагена знайшли останній фрагмент тіла вбитої на підводному човні журналістки

Біля Копенгагена знайшли останній фрагмент тіла вбитої на підводному човні журналістки Фото: Кім Валль (facebook.com/kmwll)

Тепер родина зможе поховати жінку

У бухті Кьоге поблизу Копенгагена знайшли останній фрагмент тіла вбитої і розчленованої на борту приватного підводного човна шведської журналістки Кім Валль. Про це з посиланням на дані поліції Данії повідомляє скандинавський ресурс The Local.

"Ми припускаємо, що рука пов'язана з випадком на підводному човні", - сказав у заяві головний слідчий поліції Копенгагена Йенс Мьоллер Йенсен в середу, 30 листопада.

Йенсен також сказав, що друга рука була знайдена "у межах 100 метрів" від першої і близько до маршруту підводного човна в ніч смерті журналістки. Вона була прикріплена до шматка металу так само, як знайдена минулого тижня ліва рука, йдеться в заяві поліції Копенгагена.

Хоча ще потрібно підтвердити приналежність фрагментів тіла жінці, Йенсен повідомив, що тепер, ймовірно, усі частини тіла журналістки знайдені.

"Перш за все, це має етичне значення для сім'ї Кім Валль. Тепер вони можуть поховати цілу людину", - сказав інспектор.

Нагадаємо, Кім Валль була убита після інтерв'ю з датським винахідником Пітером Медсеном на його підводному човні 10 серпня.

У жовтні поліція знайшла голову, ноги і одяг убитої журналістки. Мадсен, підозрюваний у вбивстві, дав часткові зізнавальні свідчення. Він повідомив, що розчленував тіло Валль на борту свого підводного човна і скинув частини тіла у море.