ua en ru

У Данії поліція знайшла частини тіла журналістки

У Данії поліція знайшла частини тіла журналістки Фото: підводний човен "Наутілус" (uk.wikipedia.org nautilus)

Підводники знайшли останки шведської журналістки в пластикових пакетах

У Данії поліція знайшла голову та інші частини тіла журналістки Кім Валль, яка була обезголовлена ​​на саморобному підводному човні "Наутілус". Про це повідомляє AP.

"Датська поліція стверджує, що дайвери знайшли голову, ноги і одяг шведської журналістки, яка була вбита після поїздки з винахідником на його підводному човні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, слідчий з Копенгагена Йенс Моллер Йенсен заявив в суботу, що частини тіла були виявлені в п'ятницю в пластикових пакетах з ножем і "шматками важкого металу", щоб змусити їх опуститися близько того місця, де був знайдений її безголовий торс в серпні.

Так, підозрюваний Пітер Медсен, який перебуває в попередньому ув'язненні, сказав, що Валле померла після випадкового удару важким люком на підводному човні.

Однак, в поліції повідомили, що на тулубі виявили 15 поранень. Руки жінки все ще не знайдені. Причина смерті журналістки поки не встановлені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Данії у обвинуваченого у вбивстві журналістки Кім Валле капітана підводного човна "Наутілус" знайшли відео з обезголовлюванням жінки.