ua en ru

Біля Донецького обласного театру виявили вибухонебезпечний предмет

Біля Донецького обласного театру виявили вибухонебезпечний предмет Фото: вибухотехніки (поліція Донецької області)

Біля будівлі театру в Маріуполі вранці виявили вибухівку

Сьогодні вранці біля будівлі Донецького обласного академічного театру в Маріуполі було виявлено саморобний вибуховий пристрій. про це повідомляє прес-служба управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Донецькій області.

Сьогодні в 6:56 диспетчер Служби порятунку отримав повідомлення від чергового Національної поліції про те, що у будівлі Донецького академічного обласного драматичного театру в Маріуполі в одній з урн був виявлений мобільний телефон, до якого ізолентою було намотано мило з невідомою речовиною.

На місці події працювали слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічних служб. Чергові відділення 3-го Державного пожежно-рятувального загону, які виїхали за вказаною адресою, забезпечили чергування на місці події.

Під час проведення оперативних дій фахівці вибухотехнічної служби встановили, що даний пристрій - це гідродинамічна гармата. В 8:31 вибухонебезпечний предмет було знешкоджено на місці. В результаті події ніхто не постраждав.

altaltaltaltalt

Фото: інцидент у Маріуполі (прес-служба ДСНС)

Нагадаємо, з початку року піротехнічні підрозділи ДСНС вилучили і знищили по Україні 47 тис. 357 вибухонебезпечних предметів.