ua en ru

Вовка повторно не допустили до участі у конкурсі з відбору нових членів НКРЕКП

Вовка повторно не допустили до участі у конкурсі з відбору нових членів НКРЕКП Фото: Дмитро Вовк (УНІАН)

Конкурсна комісія визнала недостатнім досвід роботи Вовка у сфері енергетики

Конкурсна комісія з відбору нових членів Національної комісії держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) повторно не допустила діючого голову НКРЕКП Дмитра Вовка до участі в конкурсі на нових членів комісії. Відповідне рішення було прийняте конкурсною комісією сьогодні на засіданні, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, Вовк подав конкурсній комісії додаткові документи стосовно достатнього досвіду роботи у сфері енергетики для участі у конкурсі, разом з тим, комісія знову визнала досвыд роботи Вовка недостатнім і прийняла рішення про недопуск Вовка до конкурсу.

При цьому комісія також не допустила через недостатній досвід у сфері енергетики заступника директора департаменту з регулювання відносин у нафтогазовій сфері НКРЕКП (раніше радник Дмитра Вовка) Антона Гудаченка і допустила до участі у конкурсі члена Нацкомісії Уляну Письменну, після подачі нею додаткових підтверджень достатнього досвіду у сфері енергетики.

Нагадаємо, минулого тижня конкурсна комісія з відбору нових членів НКРЕКП не допустила трьох претендентів, зокрема і діючого голову НКРЕКП Дмитра Вовка до участі в конкурсі через невідповідність нормі закону про досвід у 5 років у сфері енергетики. При цьому аплікантам, яким відмовили в участі, надали можливість протягом двох робочих днів надати додаткові підтвердження достатнього досвіду у сфері енергетики, як передбачено порядком проведення відкритого конкурсного відбору на заняття посади члена НКРЕКП.