ua en ru

Відновлено енергопостачання насосних підстанцій, які подають воду до Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки

Відновлено енергопостачання насосних підстанцій, які подають воду до Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки (Донецька область).

Відновлено енергопостачання насосних підстанцій, які подають воду до Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки (Донецька область). Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

"7 липня співробітники ДТЕК - "Донецькобленерго" та "Високовольтні мережі" - відновили роботу високовольтної лінії Бантышево - Райгородская і Райгородская - Славтес. Це дозволило подати напругу на насосні станції, що забезпечують питною водою міста Слов'янськ, Краматорськ, Дружківку і Костянтинівку. Також було подано напругу на обладнання Слов'янської теплоелектростанції", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 8-9 липня планується відновити роботу підстанції 110 кв Слов'янськ-Північна, що дозволить дати електроенергію жителям Слов'янська.

Також у найближчі дні енергетики планують відновити високовольтні лінії, що живлять підйом №1 і № 2 каналу "Сіверський Донець - Донбас".

Нагадаємо, міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан пообіцяв повністю забезпечити Слов'янськ електроенергією протягом 10-15 днів.