ua en ru

У Волинській області зіткнулися два мікроавтобуси, є загиблі

У Волинській області зіткнулися два мікроавтобуси, є загиблі Фото: у Волинській області сталося ДТП

Внаслідок ДТП одна людина загинула і чотири постраждали

Повідомляється, що сьогодні вранці на автодорозі сполученням "Володимир-Волинський - Устилуг" поблизу міста Устилуг зіткнулися мікроавтобуси "Volkswagen Т5" та "Renault Trafic". Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Внаслідок аварії одна людина загинула та четверо осіб травмувалися.

Автопригода трапилася близько 8:00. За кермом автомобіля "VolkswagenТ5" перебував мешканець Володимира-Волинського (47 років).

Керуючи транспортним засобом, водій не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "Renault Тrafic", під керуванням жителя селища Жовтневе (36 років). Внаслідок пригоди "Renault Тrafic" із пасажирами перекинувся.

У результаті зіткнення водій автомобіля "Renault" та четверо пасажирів отримали травми різного ступеню тяжкості. Троє із них госпіталізовані у відділення реанімації Володимир-Волинського медичного територіального обєднання. Одна із госпіталізованих, мешканка селища Жовтневе (53 роки), померла.

У Волинській області зіткнулися два мікроавтобуси, є загиблі

Фото: місце ДТП

В ДСНС відзначають, що у результаті ДТП водій мікроавтобусу "Renault" був затиснутий у салоні автомобіля. На місце події прибули рятувальники частини міста Володимира-Волинського. За допомогою гідравлічних ножиць вони оперативно демонтували пошкоджені елементи транспортного засобу, вивільнили водія й передали бригаді медиків.

Нагадаємо, у Запорізькій області автомобіль зіткнувся з потягом, одна людина загинула.