ua en ru

У Волинській області внаслідок отруєння госпіталізовано 26 осіб

У Волинській області внаслідок отруєння госпіталізовано 26 осіб Фото: лікарня (112 Україна)

Інцидент стався 13 серпня в Ківерцях

У Волинській області 13 серпня в Ківерцях з симптомами сальмонельозу потрапили в лікарню 26 осіб, з них семеро дітей. Про це повідомляє місцевий джерело "Волынськи новини".

Повідомляється, що після святкування весілля 13 серпня в кафе "Гопачок" в Ківерцях з попереднім діагнозом сальмонельоз госпіталізовано в обласну інфекційну лікарню та в інфекційне відділення Ківерцівської центральної районної лікарні 26 осіб.

Зазначено, що 11 потерпілих, у тому числі одна дитина перебувають у важкому стані. Стан 12 хворих, серед яких четверо дітей, середньої тяжкості, у трьох хворих, в тому числі у двох дітей, захворювання протікає в легкій формі.

Так, з метою встановлення причин виникнення спалаху і його ліквідації обласний лабораторний центр проводить комплекс протиепідемічних заходів по локалізації та ліквідації спалаху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Золочів Львівської області 14 серпня в інфекційне відділення центральної районної лікарні з гострим отруєнням надійшли сім чоловік, з них одна дитина.