ua en ru

Волкер: Росія налаштована чекати виборів в Україні, щоб подивитися, що станеться далі

Волкер: Росія налаштована чекати виборів в Україні, щоб подивитися, що станеться далі Фото: Курт Волкер (flickr.com/usembassykyiv)

Волкер заявив, що США не змогли вплинути на рішення Путіна і інших в Росії про продовження війни на Донбасі

Російська Федерація налаштована чекати виборів в Україні, щоб подивитися, що станеться далі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву спецпредставника Держдепартаменту США по Україні Курта Волкера.

Так, під час конференції аналітичного центру Atlantic Council Волкер розповів про те, чого США не вдалося зробити по Україні.

"Ми не вплинули на прийняття рішень президента Путіна і інших в Росії про продовження війни... Вони налаштовані чекати виборів в Україні і подивитися, що відбудеться", - сказав Волкер, зазначивши, що Росія, можливо, чекає, що після виборів з'являться "нові можливості".

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Росії звинуватили Волкера в "прагненні зруйнувати мінські угоди".

Додамо, за словами першого заступника голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександра Хуга, війна на Донбасі не закінчитися, поки винні не будуть притягнуті до відповідальності. Він також повідомив, що з початку 2018 року на Донбасі загинули або отримали поранення 205 осіб.