ua en ru

З військової частини Вінниці зникли секретні документи про мобілізацію

З військової частини Вінниці зникли секретні документи про мобілізацію Фото: документ з грифом секретності (РБК-Україна)

Командування Повітряних сил ЗСУ почало службове розслідування за фактом події

В одній з військових частин міста Вінниця зникла секретна документація. Про це повідомляє прес-служба Командування Повітряних сил Збройних України в Facebook.

"Інформація, яка викладена на деяких ресурсах в мережі інтернет щодо втраченого документа з грифом секретності підтверджується", - йдеться в повідомленні.

Командування Повітряних сил ЗСУ почало службове розслідування за фактом події.

Так, згідно з постановою Вінницького міського суду від 20 лютого, СБУ у Вінницькій області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні від 12 лютого 2018 року.

Йдеться про виробництво за втрати матеріального носія секретної інформації.

Зазначимо, що втрачений документ є спільним наказом Міноборони і Генерального штабу ЗСУ від 10 березня 2017 року про затвердження інструкції про проведення мобілізації у військових організаційних структурах Міністерства оборони України та ВСУ.

Прес-центр Командування Повітряних Сил Збройних Сил України повідомляє. Інформація, яка викладена на деяких ресурсах ...

Опубліковано Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces 2 березень 2018 р.

Нагадаємо, США заарештували співробітницю компанії-підрядника американського Агентства національної безпеки (АНБ) за передачу журналістам секретних документів про втручання Росії у президентські вибори в США.