ua en ru

Військовий корабель США зробив попереджувальні постріли по іранському судну

Військовий корабель США зробив попереджувальні постріли по іранському судну Фото: військовий корабель США (flickr.com Official U.S. Navy Page)

Екіпаж іранського корабля проігнорував спроби зв'язатися по радіо

У північній частині Перської затоки патрульний корабель Сполучених Штатів Америки зробив попереджувальні постріли по іранському судну. Про це повідомляє повідомляє агентство AFP в своєму Twitter.

"Корабель Військово-морського флоту ВМС США здійснив попереджувальні постріли по іранському судну", - відзначило агентство.

Згідно з інформацією агентства Reuters, американський патрульний корабель Thunderbolt зробив кілька попереджувальних пострілів у бік іранського судна після того, як воно наблизилося на відстань близько 137 метрів.

За словами американський чиновника, який побажав залишитися невідомим, рішення про відкриття вогню було прийнято після того, як екіпаж іранського корабля проігнорував спроби зв'язатися по радіо.

У північній частині Перської затоки американський військовий корабель відкрив вогонь в бік іранського судна. Про це повідомило агентство Reuters з посиланням на американського чиновника.

Нагадаємо, в Греції кораблі берегової охорони відкрили вогонь по суховантажу M/V ACT, що слідував під турецьким прапором, через підозри в перевезенні наркотиків.