ua en ru

Військовий аеродром у Джанкої заблоковано невідомими

Контрольно-пропускний пункт аеродрому у Джанкої, а також деякі об'єкти частини А1387, контролюються військовими особами без розпізнавальних знаків.

Контрольно-пропускний пункт аеродрому у Джанкої, а також деякі об'єкти частини А1387, контролюються військовими особами без розпізнавальних знаків. Про це повідомляє "5 канал" з посиланням на заступника командира частини по роботі з особовим складом Михайла Третяка.

"Зараз знаходяться у нас військовослужбовці без розпізнавальних знаків. Один "КамАЗ" - близько 15 осіб - точно не відомо. Контролюють КПП і деякі об'єкти частини", - повідомив Третяк.

За його словами, завдання невідомих військовослужбовців - виключити провокації і забезпечити стабільність на аеродромі.

При цьому загарбники аеродрому не висувають жодних вимог. "Вони діють за командою, тобто коли вони звідси поїдуть - інформації такої немає. Для прийому військових літаків аеродром не розрахований. Може приймати літаки класу Іл-76", - додав Третяк.

Зазначимо, що важкими літаками Іл-76 користується не тільки українська, але й російська армія. За їх допомогою перевозять і десантують великі групи військових.