ua en ru

Військові РФ на Донбасі самовільно залишають передові позиції зі зброєю, - розвідка

Військові РФ на Донбасі самовільно залишають передові позиції зі зброєю, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

Свої позиції покинули військові РФ, яким на невизначений термін було продовжено перебування на передових позиціях

Військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі самовільно залишають передові позиції зі зброєю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Група військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, яким на невизначений термін було продовжено перебування на передових позиціях, самовільно залишила бойові пости зі зброєю", - йдеться у повідомленні.

Крім того, ще один підрозділ військових РФ залишив передову позицію незважаючи на погрозу російського офіцера застосовувати зброю.

"Особовий склад взводного опорного пункту 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК, незважаючи на погрозу російського офіцера застосовувати зброю, у повному складі залишив передову позицію", - йдеться у повідомленні.

Військові РФ на Донбасі самовільно залишають передові позиції зі зброєю, - розвідка

Фото: повідомлення Головного управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі п’яні бойовики влаштували "армійське ралі” на військових автомобілях у місті Алчевськ (Луганська область).