ua en ru

На Донбасі п’яні бойовики влаштували "армійське ралі" на військових автомобілях, - розвідка

На Донбасі п’яні бойовики влаштували "армійське ралі" на військових автомобілях, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

"Армійське ралі" бойовики влаштували у місті Алчевськ

На окупованому Донбасі п’яні бойовики влаштували "армійське ралі” на військових автомобілях у місті Алчевськ (Луганська область). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Комендатурою затримано військовослужбовців, які в стані алкогольного сп’яніння влаштували “армейское ралли” на військових автомобілях у місті Алчевськ", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі п’яні бойовики влаштували "армійське ралі" на військових автомобілях, - розвідка

Фото: повідомлення Головного управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що укомплектованість підрозділів військових Російської Федерації на кордоні з Україною не перевищує 50%. У військових частинах Південного військового округу ЗС РФ вздовж кордону з Україною загострюється проблема укомплектованості особовим складом. Зокрема, в ході перевірок було встановлено, що командири підрозділів приховують факти ухилення від виконання службових обов’язків та самовільного залишення місць служби військовими.