ua en ru

Військові РФ на Донбасі побили до смерті пенсіонера, звинувативши його у "неповазі", - розвідка

Військові РФ на Донбасі побили до смерті пенсіонера, звинувативши його у "неповазі", - розвідка Фото: військові РФ

П’яний військовий РФ на Донбасі побив та намагався пограбувати цивільну особу

Військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі вбили пенсіонера через "неповагу", яку він проявляв до них. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, на Донбасі продовжуються безчинства та протиправні дії військових РФ у відношенні до населення окупованого Донбасу.

"У н.п.Зимогір’я три військовослужбовці 4 окремої мотострілецької бригади 2 АК нанесли тілесні ушкодження, несумісні з життям, чоловіку похилого віку, який, на думку злочинців, поводив себе без достатньої поваги до “визволителів”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що п’яний військовий РФ на Донбасі побив та намагався пограбувати цивільну особу.

"Співробітниками “поліції” затримано офіцера 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК, який у стані алкогольного сп’яніння намагався викрасти автомобіль та наніс тілесні ушкодження цивільній особі. “Правоохоронці”, з’ясувавши особу злочинця, відразу ж його звільнили без пред’явлення будь-яких звинувачень", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 11 березня Противник продовж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 11 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу в зоні АТО зафіксовано 107 обстрілів, загинуло 2 військових, ще 16 постраждало.